tisdag 8 juli 2008

Mat hos Konjären - Del 4

Annlänt till konjärens residens, sitter och dricker Ayala non dosage. Vinerna är dekanterade och på väg in i Konjärens källare. Konjärens entre var löjrom på stekt bröd med creme fraiche och citron. Helt underbart till champagnen som hade en spännande och utveckald doft om än liten, men smaken känndes rätt tom och kort. Tyvärr, men solen skiner !!!!

Vinerna är valda och blev som följande.

  • Ayala Non Dosage

  • Volnay Premier Cru Champans 1997 från Marquis dAngerville.

  • Chateau Aiguilhe 2003

  • Chateau Haut-Bages-Averous 2001

  • Chateau Figeac 1989

  • Goulde Cambell Vintage Port 1983

  • Chateau Rieussec 1970

2 kommentarer:

Vintresserad sa...

Realtime är kul! Följer med intresse...

Vinmannen sa...

Tack, otroligt skoja att höra.. tack